Mitali ei ole mahdoton

Tänään MM-kisojen ohjelmassa on se kaikkein jännittävin eli yksilöfinaalit. Ne käydään hyppyradan tulosten käännetyssä tulosjärjestyksessä, eilisen parhaat siis starttaavat viimeisinä. Minit aloittavat Suomen aikaa yhdeksän jälkeen. Mukana on 98 koirakkoa. Janika Majasaari ja Dafi lähtevät 33:ntena ja Hanna-Lena ja Wilma 58:ntena. Mutta vaikea kuvitella makeampaa lähtöpaikkaa MM-finaaliin kuin Erika Pasasella ja Pinnalla! He lähtevät Pinnan juoksujen vuoksi koko porukan viimeisinä, heti Tobias Wüstin ja Doerten sekä Roland Kolenkon ja Ammyn jälkeen. Sijoituskin eilisen jälkeen hienosti 13:s, joten nollalla voi nousta vaikka mihin.

Medifinaali alkaa noin kello 11.30 Suomen aikaa. Sielläkin Suomi on kelpo asemissa: Sanni Kariniemi ja Stig sijoittuivat hyppyradalla sijalle 12. Jonna Keskitalo ja Kuura lähtevät finaaliin sijalta 13. Jade Erkko ja Esso hylkääntyivät eilisellä radalla, joten he todennäköisesti starttaavat kisan alkupuolella. Lähtölistat eivät ole vielä ilmestyneet, mutta eilisen jälkeen Saksalla on kolme kärkipaikkaa – pystyisikö joku murtamaan sen rintaman?

Kisan päättyvät maksien finaaliin iltapäivällä. Janita Leinonen oli hyppyradan jälkeen 14. paras. Marianne Karjalainen ja Tero olivat eilen sijalla 32, Pasi Kangas ja Wiu sijalla 41. Ruotsia edustava Jouni Orenius on hyvissä asemissa sijalla 12. Viron Marke Piiroja saa urakoida: hänellä on kaksi koiraa kahdeksan viimeisen starttaajan joukossa.

Tänään suomalaisilla on hyvät mahkut parataa asemiaan. Hyvällä nollalla voi nousta 15:n sakista korkeallekin. Jos kuuma ryhmä sortuu jännityykseen ja pikkuvirheisiin, niin jopa mitalikantaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s