MM-kilpailut alkoivat kotijoukkueen taidonnäytteellä

Tšekin joukkue on hyppyradan jälkeen lähimpänä MM-kultaa. (Kuva: Jukka Pätynen/Koirakuvat)

 

 

MM-kilpailut starttasivat tänään Liberecissä. Juhlallisissa avajaisissa nähtiin cheerleadingesitys ja kuultiin puhe poikineen. Tšekin Martina Magnoli Kliméšová ja Italian Nicola Giraudi pitivät kilpailijoiden puheenvuoron, jossa kokeneet agilityohjaajat toivoivat hyvän urheiluhengen vallitsevan koko viikonlopun ajan.
Ensimmäiset palkinnotkin ehdittiin jakaa päivän päätteeksi. Maksien joukkuekisan hyppyradan voitti kotijoukkue Tšekki tuloksella 100,02. Kakkoseksi kiri Saksa ajalla 100,99. Kilpailun loppupäässä startannut Viro näytti, että osaamista on: tuloksena kolmossija. Viron joukkueessa kokeneet Marje Piiroja ja malinois Süsi tekivät huippuajan 32,77 – etenemä 6,04.
Kroatian Nina Gregl ja bortsu Wai kellottivat vieläkin tyrmäävämmät lukemat: 31,79 ja etenemä 6,23. Valitettavasti koirakolle tuli rimavitonen.

Maksien joukkuekisaan osallistuu 37 maata, ja Suomen maksit lähtevät huomiseen joukkuefinaaliin sijalta 19. Yhteistulokseksi jäi vitonen. Janita Leinonen ja Fu (34,00) ja Santtu Stenberg ja Rai Rai (35,08) tekivät nollat. Marianne Karjalainen ja Tero hylkääntyivät, kun Tero valahti hypyn 13 jälkeen väärän päähän putkea. Pasi Kankaalle ja Wiulle tuli vitonen okserin rimasta. Yhteisajaksi joukkue sai 105,52.

Maksien joukkuefinaali käydään perjantaina iltapäivällä, mutta sitä ennen ehtii tapahtua paljon. Päivä alkaa jo puoli kahdeksalta paikallista aikaa, kun medit päästetään irti. Joukkuekilpailun hyppyradalla Suomi on vuorossa ensimmäisenä. Pysykää siis kuulolla heti aamusta!
Minien joukkuehypärillä jatketaan noin kello 10.30 paikallista aikaa. Medit urakoivat koko joukkuekisan samana päivänä: finaalirata on ohjelmassa perjantaina noin kello 18.30.

 

”Sinä olet paras!” Marje Piiroja kisasi Viron joukkueessa kahdella koiralla. (Kuva: Jukka Pätynen/Koirakuvat)

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s