European Open alkaa joukkuekarsintakilpailulla

20170727_3MG_7034

Pohjois-Italiassa Salice Termessä käytävä European Open 2017 alkaa perjantaina 28.7 joukkueiden karsintakilpailulla, jossa kaikki joukkueet kilpailevat hyppy- ja agilityradalla. Suomalaisia kisaa yhteensä yhdeksässä joukkueessa, kolme kussakin kokoluokassa. Joukkuekilpailut käydään samanaikaisesti neljällä eri kentällä, joista kaikki ovat nurmipohjaisia.

Suomalaisista ensimmäisenä lähtöviivalla on Team Finland Small 3, joka starttaa numerolla 51 heti kello kahdeksan jälkeen aamulla. Sen jälkeen vuorossa ovat Team Finland Small 1 ja Small 2. Minijoukkueet aloittavat kisapäivänsä hyppyradalla.

Medijoukkueista ensimmäisenä starttaa kansainvälinen joukkue International Team 2 M, jossa on suomalaisen Mika Kankaan lisäksi koirakot Kroatiasta, Brasiliasta ja Kanadasta. Toisena lähtee Team Finland Medium 1 ja kolmantena Team Finland Medium 3. Medien ensimmäinen rata on agilityrata.

Maksijoukkueet aloittavat kisapäivänsä hyppyradalla. Ensimmäisenä on vuorossa Team Finland Large 1, sitten Team Finland Large 2 ja kolmantena Team Finland Large 3. Maksien osalta kilpailu jatkuu iltapäivällä agiradalla.

Karsintakilpailujen tulosten perusteella sunnuntain joukkuefinaaleihin valikoituu 44 joukkuetta; 12 mini- ja medijoukkuetta ja 20 maksijoukkuetta.

Joukkueiden kokoonpano on nähtävissä SAGIn sivuilla osoitteessa:

http://www.agilityliitto.fi/kilpailut/maajoukkueet/eo-joukkueet/

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s