Hae mukaan TopTeamiin kaudelle 2017-2018 Etelä-, Keski- tai Pohjois-Suomen tiimiin

Kiinnostaako tavoitteellinen harjoittelu ja agilityssa kehittyminen? Haluaisitko oppia onnistumaan kauden tärkeimmissä kilpailuissa? Oletteko potentiaalinen koirakko, jolla on motivaatio ja halu päästä agilityn huipulle vaikka viiden vuoden päästä?

Jos vastaat kyllä, hae mukaan TopTeamiin kaudelle 2017-2018!

SAGIn TopTeam-toiminta jatkuu kaudella 2017-2018. Alueellisen valmennuksen elementtejä lisätään ja entistä useammalle agilityharrastajalle tarjotaan mahdollisuus saada tukea omaan kehittymiseensä TopTeamin avulla. Yhden tiimin sijaan kauden 2017-2018 TopTeam koostuu yhteensä kolmesta, Etelä-, Keski- ja Pohjois-Suomen tiimistä.

valmennustiimit1718

leirit1718

Koirakkopaikkoja kauden 2017-2018 TopTeamissä on yhteensä 90: Etelä-Suomen tiimissä 36, Keski-Suomen tiimissä 30 ja Pohjois-Suomen tiimissä 24. Lisäksi tiimiin valitaan varakoirakoita tuuraajiksi varsinaisten koirakoiden estyessä osallistumasta leireille. TopTeam-hakija voi itse päättää, minkä alueen tiimiin hakeutuu.

Aikaisempien kausien tapaan TopTeamin myötä koulutus- ja valmennusosaamista välitetään seuroihin ympäri Suomea. Jokaiselle TopTeam-leirille on tarjolla kuunteluoppilaspaikkoja niin järjestävän seuran kuin naapuriseurojenkin kouluttajille ja seuratoimijoille.

TopTeamiin hakeva koirakko voi olla tämän hetken osaamistasoltaan minkä tasoinen tahansa. TopTeam-koulutus sopii sekä perustaidot omaaville uransa alkutaipaleella oleville tulevaisuuden tähdille että jo tällä hetkellä arvokisatasolla kilpaileville koirakoille.

TopTeamiin haetaan ohjaajia, jotka ovat motivoituneita ja valmiita sitoutumaan valmennusryhmään, tekemään työtä kehittymisensä eteen sekä jatkamaan systemaattista harjoittelua myös leirien välisinä etäjaksoina.

Haku TopTeamiin tapahtuu sähköisellä hakemuksella 10.5. – 7.6.2017.

Hakulomake löytyy osoitteesta https://goo.gl/forms/xUphZmQPijF4t6Q72.

Hakemuksen täyttämisen jälkeen hakijat saavat ennakkotehtävät, jotka tulee palauttaa hakuajan puitteissa viimeistään keskiviikkona 7.6.2017. Ennakkotehtävien tekoon on syytä varata riittävästi aikaa!

Tärkeät linkit:

Kauden 2016-2017 TopTeamin tunnelmia SAGIn blogissa:

Kiinnostuitko?

Huipputiimi odottaa – hae mukaan!

Lisätietoja: koulutus-tmk (at) agilityliitto.fi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s