Haluatko vaikuttaa? Tule mukaan kehittämispäivään!

SAGIn kevätkokous pidetään sunnuntaina 23.4. Tampereella. Ennen sitä etkoillaan kehittämispäivän merkeissä lauantaina Varalan urheiluopistolla. Kehittämispäivä on avoin kaikille seuroille ja niiden jäsenille.

SAGIn toiminnan kehittämispäivään ovat tervetulleita kaikki lajin käytäntöjen kehittämisestä kiinnostuneet. Nyt on tilaisuus osallistua ja vaikuttaa – jopa uudistaa totuttuja kuvioita!

Toivottavasti mukaan saadaan paljon erilaisia näkemyksiä. Tavoitteena on liiton toiminnan kehittäminen urheilijalähtöisemmäksi ja entistä enemmän seurojen toimintaa tukevaksi.

Miten koulutus- ja valmennustoimintaa voisi freesata? Millaisia uusia kilpailumuotoja tarvitaan? Miten hallintoa ja viestintää voisi tehostaa? Keskustellaan ja ideoidaan yhdessä. Kehitellään konkreettisista ideoita pienryhmissä.

Viimevuotisessa kehittämispäivässä heitettiin ilmoille ideat uudenlaisista EO-karsintakilpailuista sekä halli-SM-kilpailuista. Molemmat ovat nyt toteutuneet.

Ilmoittaudu mukaan täällä viimeistään 13.4.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Sirpa Sippola, toiminnanjohtaja@agilityliitto.fi

 

Suomen Agilityliiton toiminnan kehittämispäivä Varalan urheiluopistolla Tampereella lauantaina 22.4. kello 9.00 – n. 16.00.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s