Sadasosat ratkaisivat

”En ole vielä oikein tajunnut tapahtunutta. Tavoitteeni oli päästä finaaliin. Sitten tavoitteeni oli tehdä nollarata finaalissa. Tämä on ihmeellistä”, itävaltalainen Laura Reinhalter hämmästeli sunnuntaina iltapäivällä Parc d’Olhainissa.

Laura ja pyrtsi Bazooka voittivat EO:ssa medien finaalin. Ja miten jännittävä finaali se olikaan! Slovenian Silvia Trkman ja pyrtsi Le olivat juuri tehneet huikean ajan 39,52, kun Laura ja Bazooka panivat vielä paremmaksi ajalla 39,22.

Viimevuotinen voittaja Tšekin Martina Klimešová ja mudi Kiki tekivät kaikkensa – Martina jopa tavaramerkkinsä eli maaliviivalle kaatumisen – mutta yksi sadasosa erotti heidät voittajista.

Minien EO-voittajat olivat tänä vuonna Sveitsin Claudia Schwab ja shetlanninlammaskoira Mitch. Maksien voiton veivät ylivoimaiseen tyyliin Tšekin Tereza Králová ja bordercollie Say: eroa kakkoseen 1,68 sekuntia. Huhhuh!

Tällä kertaa ei päästy hurraamaan suomalaisille palkintojenjaossa. Pasi Kankaan ja bordercollie Wiun viides sija maksikoirien finaalissa oli Suomen joukkueen paras sijoitus agilityn European Openissa. Upea rata Pasille ja Wiulle!

Ira Mikkanen ja shetlanninlammaskoira Carma ylsivät minikoirien finaaliradalla kymmenensiksi. Medeissä parhaan suomalaistuloksen tekivät Sanna Kobylin ja espanjanvesikoira Zili. He sijoittuivat 17:nneksi.

Muidenkin suomalaisten ratoja oli ilo katsoa. Esimerkiksi Santtu ja Rai-Rai tekivät rentoa ja tosi nopeaa rataa esteelle 15 saakka, kunnes Santtu liukastui ja kaatui. Kaatumisen jälkeen lähetys takaakiertoon onnistui vielä, mutta jatko puomille ei.

Tänään Suomen joukkue lähtee vähitellen kotimatkalle, ja PM-kisoihin valitut valmistautuvat ensi viikon koitokseen Norjan Hamarissa. Siellä mennään taas täysillä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s