Tältä näyttää European Open 2015 -kisapaikka

European Open 2015 -kisakenttä kylpee helteessä keskiviikkona.

European Open 2015 -kisakenttä kylpi helteessä keskiviikkona.

 

Tuhkahduttava lämpö, vihdoin kesä. Se oli joukkueenjohdon ensimmäisiä huokauksia, kun aurinkoinen näkymä neljästä vierekkäin olevasta kisakentästä aukeni Saksan Riedenissä. Keskiviikkona kisapaikalla oli lämpöasteita 35. Viikonlopuksi on onneksi luvattu viitisen astetta kylmempää.

 

 

Kentän pohjaan suihkutettu jo 100 000 litraa vettä

Joukkueenjohtaja Tiia Vitikainen ja hänen avustajansa Janne Pitävätkö tossut ja tassut? Karstunen testailevat juoksutuntumaa kisakentällä

Pitävätkö tossut ja tassut? Joukkueenjohtaja Tiia Vitikainen ja hänen avustajansa Janne Karstunen testailevat juoksutuntumaa kisakentällä.

Ensimmäisenä joukkueenjohtaja Tiia Vitikainen ja hänen avustajansa Janne Karstunen tarkastivat kisakentän pohjan. Se näytti todella pehmeältä, mutta juoksutuntuma oli kuitenkin positiivisesti ”yllättävän kova”. Valitettavasti kuoppia syntyy radalle helposti, kun koirien tassut pehmentävät vedellä kovetettavaa pohjaa esimerkiksi putkien suilla, kepeillä ja vauhdikkaissa kaarroksissa.

Järjestäjien mukaan kisakenttiin on kadonnut tällä viikolla jo 100 000 litraa vettä – ja tästä huolimatta pohja oli keskiviikkona aivan kuiva. Viikonlopun aikana vettä kulunee pohjan huoltoon useita tuhansia litroja lisää.

 

Hevostallit täyttyvät lepäävistä koirista

Tallin varjoon! Suomalaiskoirat pääsevät hellettä pakoon hevosten karsinoihin kisakentän vieressä.

Tallin varjoon! Suomalaiskoirat pääsevät hellettä pakoon hevosten karsinoihin kisakentän vieressä.

Kisapaikka Riedenin Kreuthin kylässä on suuri hevosmaneesi ja -tallialue. Viikonlopun ajaksi vanhat ja korkeat tallit muuttuvat koirien lepopaikoiksi. Suomalaisille kisakoirille on varattu kaksi isoa karsinaa, joissa koirat voivat kopeissaan vilvoittautua viileässä tallissa.

Kuvat ottanut Jukka Pätynen. Lisää kuvia kisoista löydät täältä http://www.koirakuvat.fi/2015/07/european-open-2015.html

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s