Maajoukkuekarsintojen hyppyradat paketissa

Anu Rantanen ja Nipsu tekivät mineissä huikean nopean nollaradan ja veivät hyppyradan nimiinsä.

Anu Rantanen ja Nipsu tekivät mineissä huikean nopean nollaradan ja veivät hyppyradan nimiinsä. Kuva Jukka Pätynen / Koirakuvat.fi

Ensimmäisenä ratana maajoukkuekarsinnoissa kisattiin Rauno Virran hyppyradat. Koirakkoja maksien radalle starttasi kaikkiaan 114. Hyppyradan hankaluudeksi osoittautui rimojen pysyminen paikoillaan, erityisesti okseri muodostui monen kompastuskiveksi. Kaikkiaan 18 maksikoirakkoa teki puhtaan tuloksen ja selvitti tiensä suoraan sunnuntain radoille.

Maksien hyppyradan nopeimman ajan taituroivat Janita Leinonen ja borcol Fu (LAW), Janne Toivola ja borcol Twixy (JAU) pitivät kärkipaikkaa pitkään ja sijoittuivat toiseksi. Kolmanneksi nopeimmat olivat Raisa Vähätalo ja borcol Repo (JAU).

Hyppyratojen tuomarina toimineen Rauno Virran tavoite oli löytää hyviä, nopeita koirakoita. “Hermoilematon ja rauhallinen suoritus, jossa hyödynnettiin joko koiran hyvää ohjattavuutta tai ohjaajan jalkoja, veivät parhaaseen tulokseen”, totesi Rauno Virta. Ounashallin pohja sai tuomarilta kehuja, pohja on pitävä ja sopivan kova.

Hyppyrata oli kaikissa säkäluokissa muuten samanlainen, mutta sitä tiivistettiin medi- ja minikoirille sopivaksi.

Medien hyppyradalla tehtailtiin enemmän tuloksia kuin makseissa. Nopeimman nollatuloksen tekivät Ari Kuparinen ja shelam Nonnih (RIMA). “Tärkeintä on lähteä radalle iloisella mielellä, ei pidä ottaa hommaa liian vakavasti. Koiraurheilu on mukavaa”, totesi Ari Kuparinen. Toiseksi medien hyppyradalla sijoittuivat Outi Harju ja koohon Olli (TAMSK), kolmanneksi nopeimman nollan tekivät Jade Erkko ja espves Esso ((BAT).

Minien hyppyradalla voittoon lähes ylivoimaisella ajalla kiisivät Anu Rantanen ja shelam Nipsu (TAMSK). Aika oli huikea 31.89. Tällä ajalla koirakko olisi sijoittunut makseissakin viidenneksi! Toiseksi mineissä sijoittui hallitseva suomenmestaripari Anni Komulainen ja shelam Ralli (HU-PU). Minien kolmas oli Johanna Kulmala ja käävil Bali (ÄETSÄ).

Tulospalvelu toimii osoitteessa http://karsinnat.pikapalvelin.com/mm2014/show/netti/index.php

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s